O poveste de iubire dintre o româncă și un belgian s-a încheiat la o secția de poliție din Argeş. Bărbatul ar fi fost bătut de iubita sa, cu douăzeci de ani mai tânără, care recunoaşte că l-a lovit pentru că ar fi fost chiar victima unor cerințe sexuale de neacceptat. Cetăţeanul străin a obținut un ordin de restricție împotriva celei cu care se iubea de un an.

Cornelia, o româncă dintr-o comună din Argeş, și David Jose, un cetățean belgian, s-au cunoscut printr-o rudă a femeii. A fost dragoste la prima vedere, recunosc cei doi. Chiar după prima întâlnire au făcut planuri împreună.

Articolul continua dupa recomandari

Înainte de a-l cunoaşte pe străin, femeia cu douăzeci de ani mai mică locuia cu cei trei copii într-o locuință socială dată de primărie. Apoi a făcut o casă cu noul său iubit, care ar fi băgat câteva zeci de mii de euro în locuinţă.

Certurile au ajuns într-o seară la bătaie, povestește bărbatul. Femeia nu neagă faptele, însă îşi motivează faptele prin faptul că partenerul de viață i-a cerut o partidă de sex oral.

Belgianul şi-a filmat-o pe iubita lui în timp ce îl lovea. El a obținut de la instanță un ordin de restricție prin care partenera lui nu are voie să se apropie de el la mai puțin de două sute de metri, deși locuiesc în aceeași casă, iar femeie spune că nu are unde să plece cu cei trei copii dintr-o căsnicie anterioară.

Pe 19 iulie, magistrații vor judeca și o cerere de evacuare făcută de cetățeanul belgian.