Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei fete de 16 ani, Floarea Alina Ţurcan, dispărută de trei zile din Suceava. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor.

Poliţia din Suceava anunţă că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a Țurcan Floarea Alina de 16 ani din orașul Gura Humorului, după ce adolescenta a plecat, în data de 12 ianuarie, de la adresa unde locuiește fără forme legale (sat Corlata, comuna Berchișești, județul Suceava) fără a mai reveni până în prezent.

Articolul continua dupa recomandari

Fată dispărută de 3 zile, căutată de poliţişti

Semnalmente Floarea Alina Ţurcan: înălțime 1,65m, greutate – 60 kg, ochi căprui, ten închis, fața ovală,  părul lung de culoare brunet.

La data plecării voluntare minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră cu cordon, blugi de culoare albastră, încălțată cu pantofi de culoare galbenă și părul desprins.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.