Peste 150 de locuinţe şi câteva sute de curţi din judeţul Teleorman au fost inundate, în sprijinul pompierilor din Teleorman intervenind echipaje din Bucureşti şi din alte două judeţe pentru limitarea efectelor inundaţiilor.

Comuna cel mai grav lovită de ploile torenţiale şi de viituri este Ţigăneşti, unde au fost inundate o sută de locuinţe, 90 de anexe gospodăreşti şi  400 de curţi.

Articolul continua dupa recomandari

La Orbeasca apa a colmatat 245 de fântâni şi au fost inundate 215 curţi, 42 de case şi 50 de anexe gospodăreşti.

La Calomfireşti,localitate în care se produc inundaţii pentru a doua zi consecutiv, zece case şi 30 de curţi au fost afectate de acumulările de apă.

Viiturile au afectat de asemenea mai multe drumuri. Astfel, drumul judeţean care face legătura între localităţile Liţa şi Segarceaa fost închis din cauza unei avarii, iar un drum comunal din localitatea Dideşti a fost acoperit de ape.

În sprijinul echipajelor din Teleroman au intervenit pompieri de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi din judeţele Giurgiu şi Argeş, care au deplasat în zonele afectate de inundaţii două motopompe de mare capacitate şi cinci motopompe remorcabile.