Detalii șocante ies la iveală în cazul fetei în vârstă de 16 ani, din comuna Hălăucești, județul Iași, care a fost ucisă și aruncată la marginea unei păduri.

Potrivit martorilor, fata ar fi fost bătută de mai multe ori în cursul zilei de vineri, de iubitul ei, însă nimeni nu a intervenit în ajutorul ei.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii din sat au povestit că iubitul fetei s-ar fi aflat sub influența substanțelor stupefiante și ar fi agresat-o de mai multe ori, în timpul zilei.

Motivul pentru care nimeni nu a ajutat-o pe fata de 16 ani să scape din mâinile agresorului rămâne acum un mister pe care polițiștii trebuie să îl deslușească.

Cert este că, după câteva ore de la episodul violent petrecut sub ochii localnicilor, fata de 16 ani a fost ucisă și aruncată la marginea pădurii din Hălăucești.

Fata de 16 ani a fost ucisa si aruncata in padurea de la HalaucestiVezi 2 imagini în Galerie

Ucisă în bătaie și aruncată la marginea pădurii din Hălăucești

Noaptea trecută, chiar iubitul fetei de 16 ani a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a anunțat că fata a murit.

Mai multe echipaje de Poliție și ale Ambulanței s-au deplasat la locul indicat de tânărul în vârstă de 20 de ani.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Carmen.

După primele cercetări la fața locului, anchetatorii au descoperit urme de violență pe trupul neînsuflețit al fetei de 16 ani și l-au condus pe iubitul ei la audieri.

În timpul declarațiilor, tânărul ar fi recunoscut că a ucis-o pe fată.