Radu Mazăre ar vrea un meniu special la nunta din penitenciar, însă regulile stricte nu îi permit nici măcar să desfacă o sticlă de vin pregătită acum mulţi ani de la tatăl său, pentru nunta lui.

În vizită la penitenciar, mama fostului edil al Constanţei a dezvăluit câteva dinte detaliile legate de viaţa în închisoare şi viitoarea cununie. A spus că ar fi vrut să îi facă fiului ei prăjituri, dar nu are voie să ducă nimic gătit în casă.

Articolul continua dupa recomandari

"5 iulie e ziua lui de naştere şi sperăm să o serbăm ca de obicei. Are voie doar două persoane şi el a făcut cerere pentru cinci, adică fraţii lui, eu şi Roxana. Orice mamă îşi doreşte copilul însurat, dar lumea s-a schimbat şi voi, tinerii, nu mai puneţi preţ pe hârtia aceea. Cred că acum o şi iubeşte, pentru că sunt împreună de ani de zile. E o fată foarte bună şi nu am cuvinte să îi mulţumesc că este alături de el în situaţia în care este. Ce ştiu e că o iubeşte, dar şi din respect  pentru ea, a vrut să facă un gest care să compenseze cumva această dăruire a Roxanei", a spus mama lui Radu Mazăre.