Ziua nunţii lui Radu Mazăre se apropie, iar fostul primar are o mare dezamăgire. Nu va putea să împlinească dorinţa tatălui său. Acesta a lăsat o moştenire specială. Sticle de vin, păstrate zeci de ani pentru nunta fiului său cel mare. Din cauza regulilor stricte, însă, niciuna dintre ele nu va fi deschisă în închisoare spune, cu regret, mama fostului politician. Care i-a dus fiului său, în închisoare, un pachet special.

După ce săptămâna trecută a pofitit la cireşe, astăzi Radu Mazăre a primit în penitenciar ghiudem. 

Articolul continua dupa recomandari

O oră şi jumătate a durat întâlnirea cu mama sa. Cei doi au discutat şi despre nuntă. În curând, Mazăre va fi mire.

Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre: A vrut să facă un gest prin care să-i compenseze într-un fel această dăruire a Roxanei. E o fată foarte bună și nu am cuvinte să-i mulțumesc că e alături de el în situația asta 

Potrivit regulilor din închisoare, la nuntă vor fi doar zece invitaţi. Din partea mirelui, vor veni cei doi fraţi, mama lor şi fiul fostului politician. Naşii încă nu au fost aleşi. Meniul de nuntă nu va fi însă unul tradiţional. 

Cei doi miri nu au voie să aducă mâncare din afara închisorii, dar pot cumpăra produse de la magazinul penitenciarului Rahova. Altfel, vor primi ceea ce mănâncă toţi deţinuţii, într-o zi obişnuită. Adică biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume, iar la felul doi - mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi. În loc de tort, va fi orez cu lapte.

Gabriela Victoria Mazăre, mama lui Radu Mazăre: Meniu, nimic, zero. Chiar l-am întrebat și eu, că soțul meu, în 1975, când Radu avea vreo șapte ani, a pus niște vin în sticle și pe etichete a scris „se va deschide la nunta lui Radu". Și acum l-am întrebat, poți să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate

Până la nuntă, Radu Mazăre va începe lucrul săptămâna viitoare, la tâmplăria închisorii, în secţia de reparaţii auto ori în bucătărie. 

Mireasa lui se va întoarce în ţară, din Madagscar, la sfârşitul lunii. 

Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre: Nu o să fie o rochie de mireasă, o să fie o rochie simplă. Dacă eşti suficient de puternic să gândeşti că totul va fi bine şi, într-o bună zi, nu se ştie care, el va fi lângă tine, eu personal consider că va fi mult mai uşor 

Nunta ar putea avea loc pe 5 iulie, când Radu Mazăre îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Împlineşte 51 de ani. Tot atunci, va fi naş pentru un coleg de celulă.