După o viaţă petrecută în lumina reflectoarelor, pentru Draga Olteanu Matei tot lumina Sărbătorilor rămâne cea mai strălucitoare.

Pe Draga Olteanu Matei am găsit-o în oraşul ei adoptiv. Piatra Neamţ. Îndrăgostită de Moldova, a lăsat în urmă Capitala. Niciodată convenţională, ne-a pregătit un altfel de inverviu. După zeci de roluri în filme şi piese de teatru, a vrut să intre şi în pielea... unui reporter. 

Articolul continua dupa recomandari

Visul marii actriţe a fost să ofere fericire, care i s-a întos înzecit. În 85 de ani de viaţă, a învăţat multe lecţii. Una singură e cea mai importantă. 

DRAGA OLTEANU MATEI, actriţă:
Am învăţat să nu învăţ niciodată nimic, pentru ca se demodează. Întotdeauna mai e loc de învăţat ceva. Cu fiecare dintre noi se naşte o lume. Fiecare are lumea lui.

Iar în lumea artistei Draga Olteanu Matei, e mereu loc pentru prieteni. 

DRAGA OLTEANU MATEI, actriţă:
Prietenie, ţi-oi spune mai întâi ce nu înseamnă. Să nu aştepţi de la nimeni nimic. Să te bazezi pe tine însuţi, în schimb să fii gata oricând, oriunde şi pe oricine să ajuţi. Asta e. 

Nu în ultimul rând, îndrăgita actriţă a transmis tuturor telespectatorilor un mesaj emoţionant cu ocazia sărbătorilor pascale:

DRAGA OLTEANU MATEI, actriţă:

Sărbători fericite, să-L rog pe Dumnezeu să ne faca şi să ne ţină pace şi lumină asupra capetelor noastre!