Decizie cutremurătoare luată de părinţii Denisei, tânăra ucisă de fiul minor al unor judecători din Craiova. Dede va fi înmormântată îmbrăcată în negru.

Trupul neînsufleţit al Andreei Denisa Olaru, sau Dede cum îi spuneau apropiaţii, a fost depus joi la Biserica Ungureni din Craiova. Familia, dar şi zeci de colegi şi  prieteni i-au fost alături. Părinţii au hotărât să-şi înmormânteze fiica îmbrăcată complet în negru, exact aşa cum îi plăcea ei.

Articolul continua dupa recomandari

De obicei, tinerele fete nemăritate sunt îngropate îmbrăcate în alb, în rochie de mireasă.

Vezi 5 imagini în Galerie

Pe cap i-a fost pusă o coroniţă de flori, iar pe pieptul său va sta veşnic panglica pe care scria Miss Boboc 2015. De sicriul alb au fost agăţate medaliile şcolare şi sportive pe care Dede le-a câştigat în scurta sa viaţă. 

Andreea Denisa Olaru va fi condusă pe ultimul drum sâmbată, la ora 14. Slujba de înmormântare se va ţie la Biserica "Toţi Sfinţii"din Craiova.

Vezi 5 imagini în Galerie

Matei Uncheaşu, fiul judecătorilor care s-a urcat băut la volan, a ajuns acasă imediat după ce Judecătoria Craiova a dispus să fie judecat în stare de libertate. Elevul de 16 ani se află sub control judicial pe o perioadă de 60 de zile.

Matei Uncheaşu, alături de iubita lui, dar şi de alţi doi prieteni, se plimbau, în noaptea de luni spre marţi, cu maşina pe şoselele din Craiova.

Deşi nu avea permis şi se afla sub influenţa alcoolului, Matei s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf IV.

Vezi 5 imagini în Galerie

În jurul orei 03.00, cei patru se aflau pe şoseaua de centură din Craiova, acolo unde, din cauza vitezei excesive, maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Din nefericire, medicii sosiţi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Andreea Denisa.

Şoferul şi ceilalţi doi pasageri au fost răniţi uşor.