Tânărul care şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în teribilul accident de la Fersig, în Maramureş, se numește Dănuț I. Tânărul de 20 de ani a murit pe loc, după ce e BMW-ul pe care îl conducea a fost lovit de tren.

Accidentul de la Fersig s-a produs în această dimineaţă, la ora 7.11.

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul de 20 de ani se afla la volanul unui BMW când, la intersecția unui drum comunal cu calea ferată, bolidul a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Baia Mare – București.

În urma impactului extrem de violent, şoferul a fost proiectat în afara BMW-ului, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Accidentul de la Fersig s-a produs în această dimineaţă, la ora 7.11Vezi 5 imagini în Galerie

Potrivit axanews.ro, băiatul era de loc din Fersig, avea 20 de ani și se numeşte Dănuţ I.

Tânărul era student în Baia Mare și muncea la stațiunea Șuior.

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun, locul tau e printre îngeri"

Pe contul de Facebook al tânărului, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc.

"Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet blând, colegul nostru drag, ne-ai parasit asa repede", a scris Irinutza F.

Pe contul de Facebook al tânărului mort la Fersig, de la aflarea veștii, curg mesajele de condoleanțeVezi 5 imagini în Galerie

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun, locul tau e printre îngeri Ai lăsat un gol imens in inimile celor care te-au cunoscut", a scris și Marta G.

"Ai fost un coleg deosebit, te-am tratat ca pe copilul nostru dar cumplita veste ne-a întristat profund nu exista cuvinte care sa aline durerea din sufletele noastre, de-acum înainte o sa te vedem prim fereastra sufletelor, o sa te auzim strigandu-ne. Dumnezeu sa te aibă in paza suflet bun!", a scris și Zorica G.

"Prea repede Dănuț 
Mai bine mergeam la nuntă 
Drum bun intre îngeri
Sincere condoleante familiei"
, este mesajul Danielei D.

"Nu te vom uita niciodata, iubitul nostru coleg!!! Dumnezeu sa te ierte sa ti odihneasca sufletul in pace", a scris pe Facebook şi Crystynutza C.