Unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din Braşov este acuzat de omor. Dan Cămârzan, cunoscut drept '' milionarul care se crede Dumnezeu'' şi-ar fi ucis bunica. Femeia, în vârstă de 93 de ani, a fost găsită fără suflare în locuinţa unde stătea şi nepotul ei.

Crima a fost anunţată la 112 de una dintre rude. Femeia de 93 de ani a fost găsită fără suflare în casa în care locuia şi nepotul ei, cunoscutul om de afaceri Dan Cămârzan. Procurorii cred că el este principalul suspect. 

Articolul continua dupa recomandari

Adrian Alea, procuror Parchetul de pe lângă Jud Braşov: Inculpatul a avut un conflict spontan cu bunica maternă, a proiectat o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii.

Crima s-ar fi petrecut chiar în prezenţa mamei afaceristului şi a surorii acestuia. Cele două femei nu au putut face nimic să-l oprească.

Reporter: S-au exercitat acte de violenţă şi asupra altor persoane?

Adrian Alea, procuror Parchetul de pe lângă Jud Braşov: Nu, doar asupra victimei decedate.

După ce sora lui a anunţat crima la 112, Cămârzan a aşteptat, calm, sosirea echipajelor. Afaceristul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Braşov. Astăzi, judecătorii vor decide dacă va fi arestat preventiv. Dan Cămârzan a ajuns în atenţia publicului şi pe Internet, unde, pe un canal de YouTube distribuie mesaje referitoare la credinţă, geneză şi rostul vieţii.

În 2017, acelaşi afacerist a stârnit un scandal de amploare, susţinând, în faţa jurnaliştilor, că face partea din ''Mişcarea Suveranilor''. O grupare ai cărei membri nu recunosc actele de identitate emise de statul român și circulă cu mașini neînmatriculate. Ore întregi au încercat poliţiştii să-l legitimeze.

Dan Cămârzan are şi un dosar penal după ce s-a bătut cu un alt bărbat într-un bar din Braşov. Omul de afaceri a făcut avere din proiecte imobiliare controversate şi a intrat înclusiv în topul Forbes al celor mai bogaţi români. Averea lui era estimată în 2010 la 29 de milioane de euro.