Pe o ploaie torenţială, Dalia, tânăra de 24 de ani din Oradea, împuşcată în cap de fostul iubit, a fost condusă pe ultimul drum. Sute de oameni au fost alături de părinţii şi bunicii îndureraţi. Pentru ei, nu există pedeapsă mai mare.

Pentru părinţi şi bunici, durerea e de nesuportat. Tatăl, fost poliţist, nu poate înţelege cum fiica lui a ajuns pe mâinile unui interlop care n-a ştiut ce-i îndurarea.

Articolul continua dupa recomandari

Pe o ploaie deasă, 600 de oameni au condus-o pe Dalia pe ultimul drum. Dricul pornit spre cimitir acoperit aproape complet de coroane de trandafiri.

Tânăra de 24 de ani se mândrea pe facebook cu frumuseţea ei. De altfe, visa să se mute la Bucureşti şi să înceapă o carieră în televiziune. N-a mai apucat. Bărbatul care făcuse o obsesie bolnavă pentru ea, a ucis-o. Individul venise de curând din Italia şi a aşteptat-o cu flori şi cu un pistol. L-a împuşcat pe zugravul care o însoţea, crezând că e noul ei iubit. Iar pe Dalia a urcat-o cu forţa în maşină. Câteva ore mai târziu, tânăra a fost găsită împuşcată, în maşina lui, pe malul Crişului.

Prietenii i-au transmis "Odihneşte-te în pace, înger frumos!", printr-un clip emoţionant.

Adrian Hladii, ucigaşul de 38 de ani, era cunoscut în Oradea drept interlopul "Adi Grasu". Se întorsese de câteva zile din Italia, unde locuia alături de soţia lui. Sâmbătă seara, el a fost prins de Poliţie. S-a aruncat însă de la etajul 4 şi în ciuda încercărilor de resuscitare făcute de medici, a murit.