Era pe motocicletă când un şofer nu i-a acordat prioritate pe un drum naţional. Din fericire, Hrubaru mergea cu 50 de kilometri pe oră şi spune că asta i-a salvat viaţa. Din impact, s-a rănit la un picior şi a ajuns la spital.

Cristian Hrubaru se întorcea de la munte. Gaşca de motociclişti era în urma lui. În centrul oraşului Horezu, un şofer ar fi intrat în intersecţie fără să se asigure. A urmat impactul.

Articolul continua dupa recomandari

Din ambulanţă, din spitalul din Vâlcea şi, apoi, din maşina care îl ducea spre Capitală, vedeta s-a filmat. A transmis mesajele pe reţelele de socializare. Vestea că a fost aruncat de pe motor s-a răspândit repede. Zeci de motociclişti s-au adunat la spital.

A postat şi o fotografie cu motorul avariat. Spune că doar câteva bucăţi din plastic s-au rupt. Oricum, voia să-l vândă. Nou, bolidul costă cât o limuzină. Şi e greu de peste 400 de kilograme. Dacă ar fi căzut pe el, situaţia ar fi fost mult mai gravă.

Medicii din Bucureşţi îi vor spune când se va urca din nou pe motor. Şi, probabil se va mai întoarce în Vâlcea. Poliţiştii fac anchetă în urma accidentului, pentru vătămare corporală din culpă.