Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a zâmbit la finalul procesului de la Tribunalul din Dolj, deși a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a negat toate acuzațiile, și a avut propria versiune la ce s-a întâmplat.

Oficial, procurorii l-au acuzat pe Gheorghe Dincă de trafioc de minori și viol, dar bărbatul din Caracal a spus că nu are nicio legătură cu adolescentele dispărute, Alexandra Măceșanu sau Luiza Melencu.

Articolul continua dupa recomandari

Despre bijuteriile Alexandrei Măceșanu, găsite pe proprietatea sa și recunoscute de părinții fetei, el a spus că sunt ale lui. A explicat că sunt de colecție, pentru că el colectează bijuterii false.

Gheorghe Dincă a negat și că hainele găsite de polițiști ar fi ale Alexandrei Măceșanu. A spus că sunt ale familiei sale. Iar osemintele ar proveni de la câini, nu ar fi resturi umane.

În fața judecătorului, bărbatul de 66 de ani a spus că nu le cunoaște pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. A spus că, în momentul în care se presupune că a sechestrat-o pe Alexandra, el se afla la piață. Apoi a venit acasă și a lucrat prin curte.

Tribunalul Dolj a decis să-l trimită în arest preventiv pentru 30 de zile. Potrivit martorilor, pe durata procesului, Gheorghe  Dincă a fost senin, iar la plecare a zâmbit. Avocatul său a anunțat că a contestat decizia de arest preventiv.