Robert, tânărul care şi-a ucis soţia, mamă a doi copii de 3 şi 5 ani, şi-a cerut scuze în momentul în care a fost scos din sediul de Poliţie, în faţa jurnaliştilor. Deşi avea un ordin de protecţie emis împotriva lui, a intrat în casa femeii şi a ucis-o cu bestialitate.

El a transmis că îşi cere scuze pentru gestul său şi îşi cere iertare în faţa lui Dumnezeu. Poliţiştii au fost anunţaţi la 112 că o femeie din Chitila a fost ucisă de soţul său, iar specialiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au sosit imediat la faţa locului, găsind-o pe femeie fără viaţă în casă. Criminalul, cunoscut la Robert "Austriacu", a încercat apoi să-şi ia viaţa, dar nu a reuşit.

Articolul continua dupa recomandari

Criminalul din Chitila şi-a cerut scuze

O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani. Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit şi a încercat să se omoare, fără succes, însă. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri de urgenţă şi apoi l-a transportat la spital.

Vezi 3 imagini în Galerie

Femeia obţinuse un ordin de protecţie pentru că bărbatul o bătuse. El nu avea voie să se mai apropie de ea.

Vezi 3 imagini în Galerie

Tânăra ucisă în Chitila de soţul său, faţă de care obţinuse deja un ordin de restricţie i-a transmis un mesaj naşei sale, în care scria că bărbatul a intrat peste ea în casă şi a speriat copiii.

"În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.   Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov"
, informează şi poliţiştii.