Paul Todiraşcu, un român în vârstă de 18 ani, a mărturisit că el este cel care a sugrumat-o pe Alina Elena Biţă, o tânără româncă, soţia unui verişor de-al lor şi mămica unui bebeluş de 11 luni.

Însoţit de Florin Buzilă, un român în vârstă de 19 ani, au intrat în casă ca să fure, însă au dat peste femeie şi copilul ei, luând decizia să o omoare, ca să nu existe martori.

Articolul continua dupa recomandari

Paul Todiraşcul a recunoscut că a ucis-o pe tânăra mamă, cu bebeluşul lângă ea

"Da, am ucis-o. Eu am fost cel care a omorât-o pe Alina. M-am aruncat peste ea şi am strâns-o de gât cu toată puterea", a mărturisit Paul Todiraşcu.

Celălalt român, Florin Buzilă, a susţinut tot timpul că este nevinovat şi că nu el a omorât-o pe Alina, precizând că el doar a ţinut-o, în timp ce Todiraşcu o sugruma, precizează madoniepress.it.

Decisiv pentru reconstruirea dinamicii faptelor a fost ADN-ul lui Paul Todiraşcu, găsit sub unghiile Alinei. Potrivit anchetatorilor, crima s-a desfăşurat înaintea ochilor unei fetițe de 11 luni, iar scopul crimei a fost jaful.

Alina le-a deschis uşa celor doi tineri cunoscuți, la ora 9 dimineața, pe 9 octombrie 2017, în timp ce soțul ei era la muncă. A urmat o tragedie.

Procurorul general Paolo Napolitano a cerut condamnare pe viață pentru cei doi.