O copilă din România, abuzată cinci ani şi ameninţată cu moartea, de un pensionar italian, a apărut în faţa judecătorului, pentru a depune mărturie ca victimă. Bărbatul care a batjocorit-o şi a băgat groaza în ea are acum 80 de ani.

Calvarul româncei a început pe cand avea 10 ani, în 2008, atunci când mama ei, îngrijitoare în Italia, o lăsa în grija unei prietene românce care locuia în aceeaşi casă cu un pensionar italian, atunci în vârstă de 70 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Zi de zi aproape italianul a supus-o pe copilă la perversiuni sexuale şi a ameninţat-o cu bătaia şi cumoartea, dacă spune cuiva ceva: "Mai întâi îţi crăp capul, apoi te fac bucăţi." Românca, acum în cârstă de 20 de ani, a oferit toate detaliile ororii pe care a trăit-o atâţia ani în faţa unui tribunal, scrie tusciaweb.eu.

Acuzatul este un pensionar din Vitrebo, care a fost denunţat abia în decembrie 2013, la cinci ani după ce începuse abuzurile asupra copilei. Aceasta a venit de Sărbători în România şi primea mesaje de ameninţare de la pensionarul italian. A vrut atunci, după cum a spus la tribunal, să se sinucidă, dar ceva a făcut-o să aibă curajul să se ducă la poliţie.

Atunci adolescenta a fost luată de lângă mama ei, înredinţată unui orfelinat şi ulterior primarul localităţii a fost numit tutorele ei. Românca are acum 20 de ani şi e parte civilă în procesul penal în care agresorul ei e vinovat pentru pedofilie şi alte 6 infracţiuni, riscând să moară după gratii.