Update ora 8:48 - Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti a fost reluat, după ce timp de aproape două ore a fost deviat pe DN 65, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe autovehicule. 

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu polei.

Articolul continua dupa recomandari

Update ora 07:39 - Traficul rutier a fost închis şi pe DN 24B Albiţa-Huşi şi DN 15D Piatra Neamţ-Roman, în prezent fiind blocate şapte drumuri naţionale. 

De asemenea, circulaţia pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară pe un singur sens, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, în zonă formându-se coloane de maşini.

----------------------------

Cinci drumuri naţionale, precum şi porturile de la Marea Neagră au fost închise din cauza zăpezii şi a viscolului, iar pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti s-a format polei, traficul fiind deviat, anunţă Centrul Infotrafic.

Din cauza vremii, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: 

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui; probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 106 – 120, pe carosabil s-a format polei, traficul fiind deviat pe DN65 prin municipiul Piteşti. Poliţiştii recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră - Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.