Fata de 19 ani din Maglavit care, beată, a urcat BMW-ul pe poarta unei gospodării din Dolj, a scăpat ca prin minune aproape nevătămată. Tânăra a suflat în alcooltest, imediat ce a fost scoasă dintre fiare.

O adolescentă în vârstă de 19 ani, din Maglavit, s-a îmbătat bine și a ajuns cu autoturismul în porțile unei curţi în localitatea Basarabi. 

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc vineri de dimineaţă, Mirela T., din Maglavit, mergând pe DN 56 de la Calafat spre casă. Ea a pierdut controlul volanului, în viteză, a derapat şi pur şi simplu a urcat maşina pe stâlpul porţii.

Fata de 19 ani era beată

"Ne-a trezit din somn. Am crezut că a venit sfârşitul lumii, atât de tare a fost bubuitura. Nu ne-a venit să credem că şoferiţa nu numai că era în viaţă, dar şi spunea că o dor doar puţin picioarele.", au povestit proprietarii poliţiştilor.

"Tânăra de 19 ani, din Maglavit, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, apoi porţile de acces într-o curte. A fost rânită uşor, doar nişte leziuni la gambe. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au testat-o cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acesteia s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpa şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", a declarat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.