Poliţiştii nu ştiu cine a fost la volan, în accidentul teribil de la Vicovu de Jos. Doi tineri sunt în comă şi ambii au fost găsiţi în afara autoturismului, la zeci de metri de locul impactului.

Doi tineri din Vicovu de Jos sunt în comă după ce mașina cu care se deplasau s-a izbit cu o violență extremă de gardul unei case din centrul comunei și de un podeț. Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 3.30. Acul vitezometrului mașinii s-a oprit la 110 kilometri la oră.

Articolul continua dupa recomandari

 Din primele date și măsurători ale polițiștilor rezultă că șoferul circula cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra volanului, mașina părăsind carosabilul spre dreapta, unde a intrat în gardul unei locuințe. Din impact, autoturismul a fost aruncat peste drum, într-un podeţ.

Echipajele SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava au constatat că ambii tineri erau inconștienți, fără a fi încarcerați. Autoturismul VW Bora era cu volan pe partea dreaptă. Polițiștilor nu le este foarte clar care din cei doi tineri se afla la volanul mașinii. 

Ștefan Carcea, în vârstă de 23 de ani și Nicușor Bolocan, de 22 de ani, ambii din Vicovu de Jos, se află în stare gravă la Spitalul Județean, ambii în comă, cu multiple traumatisme la cap. Motorul mașinii a fost găsit la peste 20 de metri de locul impactului.