Cici avea doar 18 a ani şi a murit în accidentul din Constanţa, provocat de un şofer de 22 de ani, beat. Loganul în care călătorea adolescentul, de la Constanţa spre Tulcea, a fost lovit în plin de un BMW şi s-a făcut praf. Dragoş, şoferul de 18 ani al acestuia, a murit şi el.

Tragedie duminică dimineaţă pe şoseaua dintre Constanţa şi Tulcea, în apropiere de Palazu Mic. Doi adolescenţi de 18 ani au fost ucişi de un şofer inconştient care s-a urcat băut la volan şi circula cu viteză, dinspre Tulcea spre Constanţa.

Articolul continua dupa recomandari

A intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta şi a făcut praf un Logan înmatriculat în Tulcea în care erau trei tineri. Dragoş, la volan, Adrian C., căruia prietenii îi spuneau Cici, în spate, şi un alt tânăr de 18 ani pe bancheta din dreapta. Acesta din urmă e în stare gravă, la spital.

Şoferul vinovat de accident a scăpat nevătămat, chiar dacă bolidul lui a ieşit şi el de pe şosea şi s-a răsturnat pe o parte.

Potrivit Poliţiei, un bărbat a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac și Tasaul, din cauza neadaptării vitezei la configurația drumului, fiind curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.