Moment emoţionant, astăzi, la ceremonia de absolvire a elevilor Academiei forțelor Terestre din Sibiu. Unul dintre absolvenţi şi-a făcut curaj şi i-a cerut mâna iubitei sale. 

Marea întrebare a fost pusă în fața colegilor, dar și a Ministrului Apărării, Mihai Fifor, care a asistat în premieră, la o cerere în căsătorie la o festivitate de absolvire.

Articolul continua dupa recomandari

"Ești cea mai importantă femeie din viața mea! Îți mulțumesc pentru toate momentele minunate petrecute împreună, pentru faptul că alături de tine am învățat ce înseamnă iubirea.

Cu această ocazie, în fața prietenilor și a colegilor, doresc să te întreb: vrei să fii soția mea?", a întrebat Ionuţ.

După ce a răspuns "da", în aplauzele colegilor, ministrul i-a felicitat pe cei doi tineri şi i-a întrebat dacă au naşi. 

"Bravo, ai avut curaj! Să ne chemați la nuntă!", a spus ministrul Apărării.

După ceremonie, Fifor a postat pe Facebook mai multe fotografii însoţite de un mesaj.

"Am asistat astăzi, la Sibiu, la finalul ceremoniei de absolvire a promoției de ofițeri, la un moment extraordinar: un tânăr absolvent, sublocotenentul Ion Ștefănoaia,
a ales să-și ceară astăzi în căsătorie aleasa inimii, Ingrid Roxana Roos. Le-au fost alături viitoarei familii colegii de pluton au tânărului ofițer. Este o tradiție minunată, prin care militarii împărtășesc momentele importante din viață cu camarazii lor.

Îi felicit pe cei doi tineri și le urez, încă o dată, Casă de piatră!", a scris ministrul pe Facebook.

Vineri, 238 de absolvenți ai promoției "Centenarul marii Uniri" ai Academiei Forțelor Terestre Sibiu au primit gradul de ofițer.