Ilie Năstase a fost protagonistul unor scene incredibile, noaptea trecută, pe Şoseaua Nordului din Capitală.

Oprit pentru un control de rutină de poliţiştii de la Rutieră, fostul tenismen a refuzat să se legitimeze, să sufle în etilotest. Ba mai mult, i-ar fi înjurat şi scuipat pe agenţi, care l-au încătuşat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia a anunţat, într-un comunicat, că fostului sportiv i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolulu.

"În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.  

 Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", informează Poliţia.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi  i-a fost deschis dosar penal.

"Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice", mai precizează Poliţia.