Motivarea deciziei de arestare a fost făcută publică, iar în document se precizează că Oana-Răzvana Neț a recunoscut în repetate rânduri, în faţa judecătorilor, că şi-a ucis fiica de numai 4 ani.

Avocatul femeii nu a prezentat nicio probă în favoarea sa, iar educatoarea ucigașă nici măcar nu a contestat decizia de arestare. Oana-Răzvana Neț a recunoscut în fața judecătorilor că și-a ucis fiica, iar ulterior, avocatul ei nu a mai contestat decizia de arestare pentru 30 de zile.

Articolul continua dupa recomandari

„În apărarea sa, inculpata nu a prezentat nicio probă în măsură să înlăture indiciile prezentate de acuzare, mai mult, a recunoscut întru-totul fapta, în modalitatea reţinută de organele de cercetare penală. Din referatul cu propunere de arestare preventivă reiese în mod clar care sunt probele din care s-ar putea desprinde presupunerea rezonabilă că inculpata a săvârşit fapta de care este acuzată. Astfel, din cuprinsul probelor de la dosar reiese că inculpata și-a ucis fiica, ținând-o forțat cu capul sub apă, până când minora s-a înecat, decedând prin asfixiere”, explică judecătorii document.

Reamintim că Oana-Răzvana Neț și-a ucis fiica în vârstă de numai 4 ani, ca să se răzbune pe soțul său, care avea de gând să divorțeze.