Lacrimi şi jale la Căscioarele. Iulia, adolescenta de 15 ani ucisă în Germania a fost condusă de 700 de oameni pe ultimul drum, în satul bunicilor ei. Românca a fost omorâtă în parc, pe bancă, de fostul ei iubit.

Familia a reuşit să o aducă în ţară pe Iuliana Răducu, Iulia aşa cum o cunoşteau prietenii, ea fiind înmormântată în satul bunicilor ei din Giurgiu, Căscioarele. A fost îmbrăcată în rochie de mireasă şi 700 de oameni au participat la funeralii, inclusiv trimişi ai comunităţii din Viersen, Germania, acolo unde familia locuieşte, informează Bild.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Mama fetei a leşinat de mai multe ori lângă sicriu, iar jalea a pus stăpânire pe micuţul sat din apropierea Dunării, unde Iulia îşi petrecea de obicei vacanţele. Vineri, în ziua în care trupul Iuliei a plecat din Viersen, o procesiunea impresionantă a însoţit sicriul în drum spre ieşirea din oraş. Mii de oameni au mers apoi în parcul din oraş, unde au comemorat-o pe româncă şi au protestat împotriva unor astfel de crime.

În urmă cu 8 zile, fata a fos tînjunghiată de 6 ori pe o bancă din parcul central din Viersen de cître fostul iubit, un bulgar de 17 ani, de care se despărţise de o săptămână. Criminalul s-a predat Poliţiei după 30 de ore de la comiterea crimei.

Vezi 6 imagini în Galerie