Un camion a luat foc în mers, la Ruşi, în Hunedoara. Nimeni n-a sărit să-l ajute pe şofer şi zeci de maşini trec pe lângă flăcări fără ca şoferii lor să ia în calcul pericolul unei explozii.

Un cap tractor al unei basculante de mare tonaj a luat foc vineri la prânz în Hunedoara, pe E79, la Ruşi, între Haţeg şi Simeria. Şoferul a reuşit să părăsească la timp cabina şi a scăpat nevătămat. 

Articolul continua dupa recomandari

Un participant la trafic ajuns la locul incendiului la puţin timp după ce acesta izbucnise a filmat aproape 7 minute, iar imaginile sunt şocante. Şi asta pentru că nimeni sare în ajutprul şoferului şi aproape nimeni nu reaizează pericolul.

Aşa se face că pe imagini se vede cum zeci de şoferi rulează în continoare pe şosea depăşind camionul care arde, fără să se gândească la faptul că acesta ar putea exploda în orice clipă. Mai ales că pe filmare se aud mici explozii la cabină.

Din fericire, două speciale de pompieri au ajuns la locul inncendiului, au blocat traficul şi au stins flăcările. Capul tractor a suferit daune totale.
sursa video: Tractari Hunedoara Dacian Butas