Un bucureştean de 28 de ani a depăşit pe linie continuă cu 152 km/h, în mijlocul comunei Strejeşti, Olt. Poliţiştii erau cu radarul chiar în spatele lui. 

Un tânăr din Bucureşti, care a depăşit pe linie continuă şi a circulat cu peste 150 de kilometri pe oră în comuna Strejeşti, a primit o amendă uriaşă şi a rămas patru luni fără permis.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, citată de Eveniment de Olt, şoferul a fost prins vineri dimineaţa, în timp ce poliţiştii rutieri acționau pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței participanților la traficului rutier. 

"În această dimineață (vineri n.r.), aceștia au depistat în trafic, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Strejești, un tânăr de 28 de ani, din municipiul București, în timp ce a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul continuu. Totodată, acesta a fost surprins de aparatul radar deplasându-se cu viteza de 152 kilometri pe oră, pe raza localității.", a spus reprezentantul IPJ Olt.

Aceasta a adăugat că pentru cele două încălcări ale preverilor OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, polițiștii Serviciului Rutier au sancționat contravențional conducătorul auto cu amedă în valoare de 1.885 de lei și i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.