Bolidul de 210 CP al Poliţiei a fost lovit în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu, vineri după-amiază. Poliţia Rutieră a confirmat accidentul care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Maşina Alfa Romeo Giulia Veloce din dotarea Poliţiei Române, un bolid cu 210 cai putere, a fost implicată într-un accident în Bucureşti. Un şofer nu a acordat prioritate la virajul la stânga şi a intrat în bolidul în care se afla un echipaj de agenţi de poliţie.

Articolul continua dupa recomandari

Autoturismul a ieşit serios şifonat, dar nu au existat victime.

Modelul Alfa Romeo Giulia Veloce a fost primit în folosinţă de Poliţia Română, pentru un an, în decembrie 2018, înlocuind un alt model mai vechi care de asemenea a fost folosit un an de agenţii de la circulaţie.

Autoturismul e dotat cu sisteme acustice și luminoase specifice și este destinat acțiunilor de patrulare din zona Ilfov (Autostrada A3, DN1, Șoseaua de Centură, Buftea, Snagov și Otopeni).

Autospeciala din dotarea IPJ Ilfov dispune de AEB (sistem de frânare autonom cu funcție de recunoaștere a pietonilor), LDW (sistem de avertizare a părăsire bandă), IBS (Integrated Brake System) ce oferă o distanță de frânare de la 100-0 km/h în 38,5 metri. Maşina are o putere de 210 CP, fiind echipată cu un motor disel.