Comunitatea din Bocşa este consternată de cele întâmplate, de nenorocirea prin care trec vecinii lor, familia Pănescu. Vineri seara, în timp ce se întorcea de la Timişoara, maşina în care se afla toată familia a fost lovită de un alt autoturism în care şoferul făcea Live pe Facebook.

În urma impactului devastator, Teodora, fetiţa de 9 ani a familiei, a murit pe loc, iar băieţelul de 3 ani a fost grav rănit, cu splina şi coloana rupte.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă de un şofer Live pe Facebook (Video)

Vezi 9 imagini în Galerie

Mama copiilor a suferit multiple traumatisme la coloana vertebrală, coaste şi bazin. Tatăl şi o altă tânără care se afla cu ei în maşină au scăpat cu răni uşoare.

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Vezi 9 imagini în Galerie

Şoferul vinovat de producerea tragediei, Florin Muntean, a murit pe loc. În timpul accidentului, tânărul de 31 de ani făcea Live pe Facebook.

Vezi 9 imagini în Galerie

Tatăl Teodorei, mesaj sfâşietor după moartea fetiţei sale

După toată nenorocirea, astăzi, a venit şi o veste bună. Se pare că băieţelul şi-a mai revenit, iar medicii iau în considerare să-l scotă chiar de la ATI.

Vezi 9 imagini în Galerie

Vestea a fost primită de reporterii Observator, care au mers acasă la familia Pănescu, la Bocşa. 

Oamenii sunt respectaţi în oraş, iar vecinii de pe stradă sunt consternaţi şi revoltaţi că tocmai lor, o familie atât de frumoasă, li s-a putut întâmpla aşa ceva. Despre Teodora, fetiţa care a murit în accident, vecini spun că era cuminte şi extrem de talentată.

Vezi 9 imagini în Galerie

"A fost o fată specială, şi frumuşică şi talentată. La fel şi părinţii ei. El e profesor, ea lucrează la primărie. Băiatul a fost în comă indusă, l-a operat la splină.

Are însă probleme la coloană, dar şi-a mai revenit", au declarat pentru Observator, vecinii familiei Pănescu, membrii Bisericii Penticostale.

Vezi 9 imagini în Galerie

Toţi au numai cuvinte de laudă la adresa familiei Pănescu şi spun că aceste lucruri se întâmplă din cauza legilor care nu pedepsesc îndeajuns de drastic abaterile şoferilor în timp ce se află la volan.

Vezi 9 imagini în Galerie

Vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, la aproximativ 35 de kilometri de Timişoara, a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia şi-au pierdut viaţa două persoane, iar alte patru au ajuns la spital.

Vezi 9 imagini în Galerie

Cel care a provocat accidentul, Florin Muntean, un tânăr de 31 de ani, obişnuia să se laude prietenilor de pe Facebook cu performanţele maşinii sale. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara. 

Muntean conducea cu peste 180 de kilometri pe oră, după cum se observă şi din imaginile pe care le-a filmat singur, şi făcea live pe Facebook, în ritmul muzicii date la volum mare.   

Ghinionul său a fost că la câteva secunde de când a intrat în direct pe pagina de socializare, a lovit un tractor care circula cu remorcă nesemnalizată. 

Poliţiştii spun că şoferul a făcut o depăşire iar când a revenit pe banda întâi s-a izbit de tractor. Bolidul a fost proiectat într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.    

Florin Muntean a fost proiectat prin parbrizul bolidului, pompierii găsindu-i cadavrul pe câmp.   

Din nefericire, în urma impactului a decedat şi o fetiţă de nouă ani, aflată în maşina care circula regulamentar. Alte patru persoane au fost transportate la spital.