Un bilet de 2 lei, luat de la o casă de pariuri, i-a adus unui bărbat dintr-o comună vâlceană nu mai puţin de 250 de mii de lei. Pasionat de fotbal, bărbatul spune că nu este prima dată când dă norocul peste el, dar ca acum nu s-a mai întâmplat vreodată. Nu are planuri ieşite din comun cu suma câştigată, vrea doar să îşi termine de construit casa. Timp în care va continua să joace.

Claudiu Trache frecventează de ani buni o casă de pariuri din oraşul Horezu, dar cea mai mare inspiraţie a avut-o abia la începutul lunii martie.

Articolul continua dupa recomandari

"Mie imi place fotbalul si de aceea joc pe pariurile acestea, pentru ca joc ceea ce cunosc nu este un secret, e pur si simplu sa urmaresti echipele si campionatele pe care le joci, in ce forma sunt, si sa mai ai si noroc" a spus Claudiu Trache, câştigător.

Şi a avut noroc din plin. A ales 21 de meciuri de fotbal din mai multe campionate din Europa şi a obţinut o cotă finală de 65 de mii. Valoarea maximă a cîştigului de pe bilet a fost de 123 de mii de lei dar, datorita unui bonus dublu, câştigul a depăsit 247 de mii de lei.

"Multi poate zic ca sunt un jucator care o sa ii bage. Noi avem ceva de implinit sa ne terminam o casa inceputa la Ramnicu Valcea si poate reusim sa ne si mutam cu banii astia" a declarat Claudiu Trache, câştigător.

În localitate, oamenii sunt destul de sceptici în ceea ce priveşte câştigul "consăteanului" lor. Deşi recunosc că noroc poate avea chiar oricine.

"E o pasiune de multi ani si nu ma hazardez sa joc sume asa mari. Biletul acela a fost o inspiratie de moment" a spus Claudiu Trache, câştigător.

In ciuda norocului financiar, Claudiu Trache nu a renuntat la serviciu. Şi spune că nu va renunţa nici la pariuri sportive.