Bebeluşul descoperit într-o casă abandonată din Olt, într-o cutie de carton, a ajuns la spital, unde medicii l-au îngrijit cât au putut de bine. În scurt timp, micuţul şi-a revenit şi se pare că nu are alte probleme. Rănile pe care le-a avut pe picioruşe din cauza frigului au fost tratate, doctorii preconizând o recuperare completă.

Vineri dimineaţă, poliţiştii au primit un apel la 112 despre faptul că intr-o casă abandonată de pe raza comunei Morunglav, județul Olt,  a fost găsit un bebeluș abandonat.

Articolul continua dupa recomandari

Bebeluş abandonat într-o cutie de carton

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bals s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de 3 zile, a fost abandonat intr-o cutie din carton. Bebelusul era în viață, îmbrăcat si învelit cu o pătură.  A fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru investigații. 

Bebeluşul abandonatVezi 2 imagini în Galerie

In urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o şi pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate. Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Bals pentru stabilirea situației de fapt.