O bătrânică a fost bătută şi pusă la pământ de trei tineri, într-o scară de bloc din Bucureşti. Cei trei tineri i-au furat geanta şi apoi s-au făcut nevăzuţi.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, la lăsarea întunericului, în scara unui bloc din Bucureşti, atunci când cei trei tineri au planificat în amănunte modul în care urmau să o tâlhărească pe femeie.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au stabilit, din datele şi probele administrate, că fapta reclamată a fost săvârşită de trei bărbaţi. Doi dintre aceştia au pătruns în scara blocului de domiciliu al victimei, unde unul dintre tineri a a ţinut uşa scării blocului deschisă, facilitând astfel intrarea cât şi fuga celui de-al doilea tânăr, care i-a smuls din mână geanta persoanei vătămate, trântind-o la pământ.

În acest timp, cel de-al treilea bărbat a aşteptat în faţa scării, asigurând zona.

Ulterior, aceştia au fugit prin spatele blocului, pe mai multe străzi, după care s-au întâlnit şi au verificat conţinutul genţii, au împărţit suma de bani găsită şi au abandonat geanta cu restul bunurilor din interior, notează news.ro.

"La data de 22.01.2019 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi trei mandate de aducere, cei în cauză fiind depistaţi şi conduşi la sediul subunităţii, pentru audieri. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, a fost găsită şi recuperată geanta cu bunurile şi documentele persoanei vătămate, cu excepţia sumei de bani pe care o avea asupra sa, de 600 de lei şi 100 de euro", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cei trei suspecţi au între 19 şi 23 de ani şi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.