O bătrână de 100 de ani care se ruga să moară a scăpat din masacrul de la spitalul Săpoca. Bărbatul care a ucis 4 oameni şi a rănit alţi 9 a intrat în salonul femeii şi a lovit la întâmplare, dar n-a atins-o pe bătrână.

Patru oameni au fost ucişi sâmbătă noaptea, în jurul orei 3.30, la Spitalul din Săpoca, în Buzău, de câtre un pacient internat acolo de două zile, care se afla în sevraj etilic. Acesta a lovit cu un suport de perfizii colegii de salon, apoi e ieşit pe hol, a intrat într-un salon de femei şi a ucis şi acolo.

Articolul continua dupa recomandari

În salonul de femei a scăpat neatinsă o bătrână de 100 de ani care sâmbătă, sPun surse din interiorul spitalului, se ruga să moară.

O asistentă medicală l-a văzut pe bărbatul de 38 de ani ieşind din salonul de bărbaţi şi a alerat paza spitalului. Până au ajuns paznicii, criminalul a lovit în salonul de femei, apoi a spart un geam şi a sărit în curte.

Acolo a fost prins şi imobilizat de un poliţist care tocmai ce adusese un pacient la spital.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost internat voluntar în noaptea de 15 spre 16 august, cu sevraj etilic. El a fost plasat într-un salon care nu avea supraveghere specială: "Pacientul despre care vorbim era internat într-un salon cu regim de supraveghere normal. Simptomele nu prevesteau nenorocirea care urma să se întâmple. Nu era într-un sector cu supraveghere specială.", a declarat Viorica Mihalaşcu, directorul spitalului.