Tânărul care oripilat opinia publică cu o demonstraţie de violenţă rar întâlnită ar fi fost identificat de către poliţişti. Potrivit unor surse din anchetă, el se numeşte Szentgyorgyi Petru Ionuţ şi momentan se află în puşcărie, unde are de executat 8 ani și patru luni de închisoare.

Înregistrarea în care apare agresorul pedepsind groaznic o tânără întinsă pe jos ar fi fost făcută cu mai mult timp în urmă, însă a fost publicată abia acum. La agresiune a fost prezent şi fratele lui Petru Ionuţ, Dănuţ Pelea, amândoi fiind suspecţi în cazul tinerei bătute în stradă, fără milă.

Articolul continua dupa recomandari

Petru Ionuţ este luptător MMA, campion la Kempo

Tânărul a fost filmat în timp ce stâlceşte în bătaie o tânără, pe un drum din Dej. Fata este bătută sălbatic de tânăr, lovită cu pumnii şi picioarele, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească.

Bătăuşul nu s-a lăsat impresionat de rugăminţile fetei şi a lovit-o cu sete chiar şi când fata a rămas inertă, probabil pierzându-şi cunoştinţa din cauza loviturilor puternice.

Condamnat la 8 ani de puşcărie pentru tentativă de omor

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în 2017, alături de alte persoane, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsă record de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare.

Instanța a respins cererea apărătorilor acestuia de schimbare a încadrării juridice, din tentativă de omor în lovire și alte violențe, și l-a condamnat pe Szentgyorgyi Petru Ionuţ la 8 ani de închisoare, cu executare, pentru bătaia aplicată proprietarului unei turme de oi și unui cioban.

De asemenea, judecătorii clujeni au reținut concursul de infracțiuni între fapta mai sus menționată și o condamnare la 1 an pentru constituirea unui grup infracțional organizat, contopind astfel pedepsele ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani și 4 luni de închisoare, cu executare.