Centrul vechi al Capitalei a devenit centrul violenţelor. Mai mulţi tineri s-au dezlănţuit şi au încins o bătaie generală noaptea trecută. S-au împărţit pumni și picioare, şi cum bărbaţii nu puteau fi calmaţi, au încercat să intervină şi femeile.

Pe imagini se vede cum un bărbat zace deja inconştient pe caldarâm. Bătăuşii nu ţin cont de starea lui şi încă îl lovesc. În timp ce femeile încearcă să calmeze spiritele, tinerii continuă să îşi împartă pumni. E o bătaie generală şi un alt bărbat cade la pământ. Scenele au fost filmate în dimineaţă, în Centrul Vechi al Capitalei. Un loc al distracţiei unde astfel de incidente devin tot mai dese.

Articolul continua dupa recomandari

Martorii spun că tinerii au avut un conflict verbal înainte să se ia la bătaie. Când lucrurile au escaldat, însă, aici în stradă, nimeni nu a intervenit, nici măcar bodyguarzii de la cluburile din zonă. 

În conflictele violente din centrul Vechi pot fi prinse la mijloc şi persoane nevinovate. Este zona zero a distracţiei, iar, sub influenţa alcoolului, tinerii se pot dezlănţui. 

Unul dintre tinerii agresaţi a raportat incidentul la poliţie. La sosirea oamenilor legii, însă, au apărut reţinerile.

Diana Serca, purtător de cuvânt DGPMB
Bărbaţii nu au dorit să formuleze plângere până la acest moment, şi-au rezervat acest drept, au spus că se mai gândesc.

În aceste condiţii, cazul va fi tratat drept o simplă tulburare a ordinii şi liniştii publice. Poliţia încearcă acum să identifice toate persoanele implicate în bătaie.