S-au derulat scene cumplite în Satu Mare. Un bărbat a răpit un bebeluş şi a ameninţat că se aruncă împreună cu el în apele râului Someş. Individul a smuls copilul de numai patru luni din braţele fostei sale iubite. Îngrozită, tânăra a cerut ajutor la 112.

Un apel la 112 a mobilizat patru maşini de Poliţie şi o ambulanţă la podul Decebal din Satu Mare. O tânără de 20 de ani a anunţat disperată că fostul iubit i-a smuls copilul de patru luni din braţe şi a ameninţat că se va arunca în apele Someşului. 

Articolul continua dupa recomandari

Totul a început în parcarea centrului comercial din oraş. Aici, tânăra mamă a avut un schimb dur de replici cu bărbatul de 41 de ani care ar fi şi tatăl biologic al bebeluşului. În trecut, individul a avut o relaţie cu mama femeii. 

În urma disputei, bărbatul a fugit spre un pod cu copilul în braţe. Când şi-a dat seama că a fost denunţat, individul a lăsat băieţelul la piciorul podului şi s-a făcut nevăzut. 

Cu poliţiştii pe urme, bărbatul a abandonat copilul aici, la piciorul podului, după care a traversat Someşul. A fost găsit la scurt timp pe o stradă din apropierea râului.

Florentina Nagy, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: În scurt timp, poliţiştii au reuşit salvarea minorului de pe marginea râului Someş căruia i-au acordat primele îngrijiri

Tânăra mamă şi copilul au fost consultaţi de medici, iar acum sunt într-un centru de protecţie. 

Constantin Demian, purtător de cuvânt spital Satu Mare: Copilul a fost investigat, starea lui de sănătate e bună şi nu a necesitat internarea lui 

Bărbatul care a provocat întregul scandal este cercetat în liberate pentru răpire.