Un bărbat din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de un vecin, care îl suspecta că are o relaţie amoroasă cu soţia sa! Omul susţine că totul a avut loc chiar în curtea poliţiei comunei Mătăsari.

Scandalul a început când un grup de indivizi înarmaţi cu bâte, rângi şi sticle l-au atacat pe bărbatul de 33 de ani, în parc, chiar sub ochii copilului. Ca să scape de agresori, omul a încercat să se refugieze în sediul poliţiei. A avut, însă, ghinion.

Articolul continua dupa recomandari

Când a văzut ce se întâmplă femeia a sunat la 112. Doar că, până să vină poliţiştii plecaţi să ancheteze un accident rutier, agresorii s-au făcut nevăzuţi. Tăiat pe faţă şi cu o ureche smulsă, bărbatul a fost luat pe sus de familie şi dus de urgenţă la spital.

Principalul autor al atacului este chiar vecinul bărbatului. Nu este primul conflict între familiile celor doi. Victima neagă orice relaţie cu femeia şi dă vina pe temperamentul agresiv al vecinului său.

După o zi de cercetări poliţiştii au reţinut şase bărbaţi. Printre ei şi agresorul. Asta nu l-a împiedicat, însă, să ameninţe familia victimei sale.

Agresorul: Îţi arăt eu neamurile. Pun eu gheara şi pe tine.

Vărul victimei: Treaba ta, mă.

Agresorul: Pun eu gheara şi pe tine.

Vărul victimei: Ce?

Agresorul: Pun eu gheara şi pe tine.

Cei şase agresori identificaţi au fost acuzaţi de loviri şi alte violeţe, dar şi de tulburarea liniştii publice. Pentru faptele lor magistraţii au decis să îi reţină în arestul poliţiei timp de 24 de ore şi să îi plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.