Un bărbat din Galaţi a fost prins şi va fi extrădat în Germania pentru a fi judecat în cazul unei crime pe care ar fi comis-o în urmă cu 27 de ani, respectiv în anul 1992.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost prins pe raza localităţii Năneşti, judeţul Vrancea, după ce poliţiştii au descoperit că pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare.

Articolul continua dupa recomandari

'La data de 16.09.2019, ora 9,00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Năneşti au fost solicitaţi de un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi să efectueze verificări pentru identificarea unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Galaţi, pe numele căruia exista o semnalare emisă de Germania, privind arestarea în vederea extrădării. În urma cercetărilor efectuate, la ora 13,30 bărbatul a fost identificat de poliţişti pe raza comunei Năneşti', a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, bărbatul era căutat pentru o faptă de omor săvârşită pe teritoriul statului german.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Galaţi, urmând a fi prezentat în faţa unei instanţe de judecată din Galaţi pentru confirmarea mandatului european de arestare.