Situaţie revoltătoare în Gorj! Un individ găsit vinovat pentru pornografie infantilă a fost trimis să lucreze într-o şcoală. Chiar judecătorii au venit cu această soluţie halucinantă. 

Judecătorii l-au condamnat, în prima instanţă, pe bărbatul în vârstă de 41 de ani la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru că timp de trei ani a distribuit pe internet peste 400 de filmuleţe în care apăreau copii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani. 

Articolul continua dupa recomandari

În ultimele luni, el a fost considerat un pericol, motiv pentru care a stat în arest la dimiciliu. Însă, judecătorii au decis să revoce această măsură şi să-l trimită să lucreze 100 de zile în folosul comunităţii. 

Unde ar putea petrece acest timp? Sentinţa arată că una dintre variantele de ispăşire a pedepsei este liceul din comuna Bîlteni, cea de-a doua opțiune fiind Primăria. 

Cel mai probabil, judecătorii au luat în calcul ca el să lucreze în localitatea de domiciliu, iar în comună există puţine instituţii publice unde condamnaţii pot să îşi ispăşească astfel pedeapsa. 

De obicei, ofiţerii de probaţiune stabilesc exact locul. În acest caz, însă, decizia nu este definitivă, iar procurorii mai au la dispoziție câteva zile să facă apel.