Un bărbat din Botoşani, părăsit de nevastă din cauza violenţelor la care o supunea, a fost găsit mort în locuinţa sa.

El a fost ucis în bătaie în noaptea de Revelion de un tânăr pe care victima îl luase în gazdă.

Articolul continua dupa recomandari

Victima a fost bătută cu o bară metalică

Magistraţii Tribunalului Botoşani au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Costel Avătămăniţei, sub acuzaţia de omor, ca urmare a faptului că, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, acesta a lovit cu un obiect metalic în cap un bărbat de 56 de ani, din satul Stroieşti- comuna Frumuşica, în casa căruia locuia în gazdă.

Crima a avut loc pe fondul unui conflict spontan, precizează procurorul, ucigaşul părăsind locuinţa la scurt timp după săvârşirea faptei. 

Bărbatul a fost ucis chiar de chiriaş

"Victima locuia de la începutul lunii noiembrie cu autorul, în sensul că victima îl găzduia pe autor, acesta având diferite ocupaţii sezoniere, iar în noaptea de Revelion, conform declaraţiilor unor martori şi ale autorului, pe fondul unui conflict spontan, autorul a luat un obiect metalic şi a lovit victima în zona capului de mai multe ori până ce aceasta a căzut şi a lăsat-o decedată în holul locuinţei", a afirmat pentru Agerpress Valeriu Chihaia.

Ucis de Revelion, găsit mort după câteva zile

Bărbatul decedat a fost descoperit, după câteva zile, de un vecin, care a alertat Poliţia.

Anchetatorii susțin că soția victimei era plecată la Iași și stabilită acolo, aceasta părăsindu-și soțul de la bătăile pe care le primea.