Reacţie halucinantă a tânărului de 20 de ani din Argeş, acuzat că a abuzat o copilă de 13 ani: "Am vrut să mă joc cu ea, a vrut şi ea!" O  fată de numai 13 ani a fost violată de un individ care voia să se răzbune pe fosta iubită. Victima semăna foarte bine cu cea care îi fusese lui parteneră de viață și după ce a vorbit de mai multe ori cu ea, a invitat-o la discotecă. 

Adolescenta a acceptat, dar în loc de club, bărbatul în vârstă de 20 de ani a dus-o pe un baraj de unde a amenințat-o că o va arunca dacă nu întreține relații sexuale cu el. Bărbatul a fost prins rapid de polițiști și este audiat. La sosirea la audieri, relaxat şi zâmbitor, tânprul a spus: "Am vrut să mă joc cu ea. A vrut şi ea. Nu am ştiut că e minoră, că s-a... cu toată lumea."

Articolul continua dupa recomandari

Fata locuiește în comuna Călinești, din Argeș, este elevă în clasa a opta și duminică seara a plecat la o mătușă ca să stea cu o fetiță de 7 ani. Când a rămas singură a adormit copilul și a plecat cu individul cunoscut pe o rețea de socializare  și cu alți patru veri spre discotecă. Bărbatul cu șapte ani mai mare decât ea i-a lăsat pe ceilalți în fața clubului, iar ei i-a spus să aștepte puțin în autoturism pentru că vrea să îi spună ceva. Imediat după ce fata a acceptat, a blocat ușile și a demarat.

Amenințată că va fi aruncată în baraj, tânăra a povestit că a fost violată și apoi lăsată în fața porții. După câteva minute, individul s-a întors după ea, dar fata apucase să îi spună mătușii ce a pățit. 

Femeia a reținut mașina și a sunat la Poliție, iar individul a fost prins în 30 de minute. Conducea fără permis și a fost ridicat imediat. La audieri, el a recunoscut că s-a culcat cu minora, dar le-a povestit anchetatorilor că actul sexual ar fi fost consimțit. 

Polițiștii vor cere și o testare psihiatrică pentru individ.