Un tânăr de 28 de ani, angajat ca paznic la un magazin din Timişoara, avea o mină de aur la locul de muncă, de unde scotea bani gratis în fiecare zi.

Mii de lei a scos tânărul, care a păstrat cu sfinţenie secretul prosperităţii sale financiare.

Articolul continua dupa recomandari

Defecţiune majoră, bancnotele ieşeau singure

Poliţiştii spun că bancomatul avea o defecţiune majoră. De fiecare dată când un client îl folosea, o sumă de bani ieşea prin partea din spate a aparatului, iar tânărul paznic era acolo să o ridice.

Nu a anunţat pe nimeni despre ce se întâmpla şi a preferat să păstreze pentru el sumele de bani. Astfel, bancomatul i-a dat în 3 luni de zile salariul pe aproape 2 ani, tânărul reuşind să strângă peste 15.000 de lei.

Flagrant organizat de poliţişti

Pentru că eroarea a fost sesizată la un moment dat către bancă, dar nu se ştia ce se întâmpla cu banii, poliţiştii au organizat un flagrant.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, s-a reușit prinderea în flagrant a tânărului, care a sustras printr-o fantă laterală, suma de 300 lei, în momentul în care un client a accesat bancomatul.

Paznicul lacom a fost arestat

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș", transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum si recuperarea prejudiciului.