Lorena şi Luana, fetele lui Ilie Balaci, au ajuns la Craiova, după ce au primit tragica veste că tatăl lor a încetat din viaţă.

Legenda fotbalului românesc a suferit un stop cardiorespirator în această dimineaţă, medicii au încercat să-l readucă la viaţă însă nu s-a mai putut face nimic.

Articolul continua dupa recomandari

Lorena şi Luana au ajuns la Craiova copleşite de durere, s-au îmbrăţişat şi s-au îndreptat cu ochii în lacrimi către intrarea blocului.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani.

"În jurul orei 09.40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca in echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului", a precizat ISU.

Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo.