Scene de groază în gara din Buzău, noaptea trecută, după ce un băiat de 15 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon pentru un selfie. Adolescentul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

Un adolescent în vârstă de 15 ani se zbate între viață și moarte, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău, fiind electrocutat de liniile de înaltă tensiune. 

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul a suferit arsuri pe aproape tot corpul, fiind fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 01:00, când băiatul a mers împreună cu alți doi prieteni în gara din Buzău.

Băiatul s-a electrocutat după un selfie pe vagonul de tren

La un moment dat, băiatul de 15 ani s-a urcat pe un vagon să-şi facă o fotografie, când un arc electric s-a format deasupra lui. În următoarea clipă zeci de mii de volţi i-au trecut prin corp şi l-au trântit la pământ. Adolescentul a supravieţuit şocului puternic, dar s-a ales cu arsuri grave.

El a fost preluat inconștient de o ambulanță, medicii luând decizia să îl transfere de urgență la un spital din București, scrie reporterbuzoian.ro.

Băiatul este domiciliat în comuna Glodeanu Siliștea, dar este elev al unui liceu din Buzău.