O mamă din Vaslui îşi caută cu disperare fiul dispărut de cinci zile din localitatea Popeni, comuna Zorleni. Băiatul a plecat de acasă pe 1 Mai şi nu s-a mai întors.

O mamã din localitatea Popeni, comuna Zorleni, îsi cautã cu disperare băiatul cel mare, care a plecat de acasã pe 1 Mai. Minorul s-ar fi certat cu tatăl vitreg, iar ca rãzbunare şi-a luat fratele mai mic şi a plecat de acasã.

Articolul continua dupa recomandari

Fratele cel mic a fost găsit la rude, însă poliţiştii din Zorleni desfãsoarã în continuare ample actiuni de cãutare a băiatului de 16 ani.

Mama sa a fãcut apel şi pe Facebook, cerând ajutor oricui poate da informaţii care pot duce la găsirea fiului ei. 

„Copil dispãrut la data de 1 Mai, din satul Popeni, comuna Zorleni, numele acestuia este Iftode Mihai! La data disparitiei era îmbrãcat cu: maletã verde, vestã gri, blugi negri, adidasi maro. Dacã îl vedeti sau l-ati vãzut, contactati serviciul 112 sau mergeti la cel mai apropiat post de politie”, este mesajul postat pe Facebook de mama băiatului.

Politistii desfãsoarã ample cãutãri în zonã.

„Este semnalatã disparitia minorului de 16 ani, de cãtre mama sa, care a depus plângere. Colegii nostri din Zorleni desfãsoarã operatiuni de cãutare. Pânã acum nu a fost gãsit”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, pentru presa locală.