Un băiat de 9 ani s-a înecat în Jiu, la Braloştiţa. Fratele lui de 14 ani a încercat să îl salveze şi a dispărut şi el luat de ape. E posibil ca şi un al treilea copil să se fi înecat, dar informaţia nu e încă oficial confirmată.

Cei trei au fost văzuţi sâmbătă seara la scăldat pe malul Jiului, apoi nu au mai ajuns acasă. Corpul băiatului de 9 ani, Vlad, a fost scos fără suflare din Jiu duminică de dimineaţă. Fratele lui de 14 ani se pare că a vrut să îl salveze, dar şi el a dispărut.

Articolul continua dupa recomandari

Al treilea băiat dispărut e văr cu cei doi fraţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, iniţial fusese anunţată dispariţia a doi copii, dar până în prezent doar băiatul de 14 ani lipseşte şi nu se confirmă existenţa unui al doilea băiat dispărut.

Informaţia privind dispariţia celor doi a fost oferită oamenilor legii de un martor care susţine că i-a văzut pe cei doi fraţi împreună cu un alt băiat.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, duminică dimineaţa au început căutările cu un echipaj de căutare – salvare cu barca pneumatică şi scafandri de la ISU Mehedinţi.

Adolescentul de 14 ani, din localitatea Braloştiţa, a fost dat dispărut sâmbătă, după ce a mers cu fratele său de 9 ani la scăldat în râul Jiu, în zona Filiaşi. Băiatul de 9 ani s-a înecat.