Caz șocant într-un sat din Maramureș, acolo unde un băiat în vârstă de 14 ani și-a pus capăt zilelor dintr-un motiv halucinant și chiar și-a anunțat părinții, însă nu a fost crezut.

Totul s-a întâmplat în localitatea Satulung din Maramureș, însă nenorocirea a început în județul Sălaj, acolo unde băiatul de 14 ani locuia cu unul dintre părinți.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că i-a fost luat telefonul mobil, băiatul s-a enervat la culme și a anunțat că merge la celălalt părinte, în județul Maramureș, pentru a-și pune capăt zilelor.

Se pare că băiatul nu a fost crezut, iar acesta a plecat și a ajuns în localitatea Satulung la celălalt părinte.

Seara trecută, copilul a fost găsit spânzurat cu un fir de la o motocositoare. Părintele a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a ajuns în scurt timp o ambulanță.

Medicii au început să îl resusciteze și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, însă din nefericire, toate eforturile au fost în zadar, notează vasiledale.ro.

"Politistii au deschis o ancheta si desfasoara cercetari cu privire la cauzele si imprejurarile in care a decedat baiatul", a declarat Florina Metes, purt[tor de cuvânt al IPJ Maramureș.