Luiza Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, ar fi început, astăzi, clasa a XII-a.

Azi se fac 148 de zile de când Luiza Melencu a dispărut. Şi tot azi, fata ar fi trebuit să înceapă clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţoiu", din Craiova. 

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că părinţii erau plecaţi la muncă, în străinătate, Lulu a fost crescută de bunci, la Radomir. Acolo a făcut clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a. 

Luiza Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, ar fi început, astăzi, clasa a XII-aVezi 2 imagini în Galerie

Iar când Luiza a fost admisă la Liceul din Craiova, care se află la 40 de kilometri depărtare de casă, familia a decis ca fata să stea la internat. În fiecare weekend, însă, Lulu se întorcea la Radomir, scrie Libertatea.

Venea vinerea, cu microbuzul, şi pleca duminică seară, cu o maşină de ocazie. 

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică

Când mama ei îi trimitea bani, Luiza îi scotea de la MoneyGram. Aşa s-a întâmplat şi în dimineaţa zilei de duminică, 14 aprilie.

Tânăra văzuse pe internet o pereche de adidaşi şi vroia să-i cumpere. Aşa că s-a dus la Caracal să scoată banii trimişi de mama ei.

În jurul orei 9.20, Luiza Melencu a plecat spre Caracal cu o maşină de ocazie. 

Fata ar fi coborât din maşina de ocazie, însă MoneyGramul de lângă piaţa agroalimentară din Caracal era închis. Aşa că fata a decis să întoarcă acasă. Şi-a sunat mama şi bunicul, cărora le-a spus că merge la ocazie, ca să vină acasă. 

Ultimul apel al fetei ar fi cel de la ora 11.30, când Luiza a vorbit cu tatăl ei, care era în Italia. Potrivit Libertatea, ultimele cuvinte cu care Luiza a terminat convorbirea au fost: "Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia! Ne auzim când ajung acasă".

Luiza, însă, nu a mai ajuns acasă şi nimeni nu ştie în ce maşină s-a urcat.

Deşi Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că el a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Luiza, mărturisirea lui nu e susţinută, până la acest moment, şi de probe. 

Camerele supreveghere au surprins ultimele imagini cu Luiza înainte ca ea să dispară.

Gheorghe Dincă, noi declaraţii în faţa procurorilor DIICOT

În urmă cu puţin timp, Gheorghe Dincă a ajuns la IGPR pentru a da din nou declaraţii în faţa procurorilor de la DIICOT.

La finele săptămânii trecute, Dincă a fost audiat ore întregi, pe tema dispariției Luizei Melencu. El le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe tânărăa de 18 ani și mai apoi a ars-o, la fel ca pe Alexandra Măceșanu. 

De asemenea, zilele următoare sunt aşteptate rezultatele IML pentru a vedea cui aparţin fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă şi a se stabilii dacă este sau nu vorba despre o a treia victimă.