Doi bărbați și o femeie riscă să petreacă ani grei după gratii, după ce în vara anului trecut au omorât cu sânge rece un bărbat, apoi l-au traşat şi aruncat pe un câmp din Aluniş, comuna Zagra. Cei trei au fost trimiși în judecată pentru omor.

Anul trecut, în 25 august, un agricultor din Aluniș comuna Zagra dădea peste un craniu, mandibulă și două bucăți de oase ce păreau a fi părți dintr-un braț. 

Articolul continua dupa recomandari

În luna martie a acestui an, testele au confirmat faptul că era vorba despre un bărbat din zonă, dispărut în luna iunie. Omul fusese omorât, porționat și aruncat într-un șanț de pe un deal din localitatea Aluniș. Bănuiți de această crimă au fost încă de la început doi bărbați din localitate și concubina unuia dintre ei.

Vezi 4 imagini în Galerie

Filmul crimei din Aluniş

Victima consumase băuturi alcoolice cu toți cei implicați. La un moment dat a izbucnit un conflict spontan, iar cei trei au început să-l lovească cu pumnii și picioarele pe musafir, după care au adormit. Dimineața, suspecții au constatat că bărbatul este mort, aşa că au decis să scape de cadavru. L-au tranșat ca pe un animal și i-au aruncat resturile pe un câmp.

Vezi 4 imagini în Galerie

Totul s-ar fi petrecut sub ochii celor trei copii ai cuplului, cel mai mare dintre ei având doar 6 ani. Se pare că aceștia au fost și cei care au dus la identificarea făptașilor. Cei mici ar fi povestit unui psiholog tot ce au văzut. 

Polițiștii i-au ridicat pe cei doi concubini chiar la vamă, când se întorceau în țară din Spania. 

De atunci, cei trei sunt după gratii, iar ieri au fost trimiși în judecată pentru omor. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să petreacă după gratii între 15 și 25 de ani.