Medicii legişti din Târgu Jiu au dat primele rezultate ale celor trei autopsii făcute în cazul dublei crime, urmată de sinucidere, la Băleşti, în Gorj. O poliţistă şi-ar fi ucis mama şi copilul, după care şi-a luat propria viaţă. 

Raportul medical arată că victimele au fost împuşcate o singură dată. Au fost găsite însă urme de gloanţe şi în pereţii casei. 

Articolul continua dupa recomandari

Poliţista din Gorj, mama ei şi copilul, înmormântaţi (Video)

Vezi 9 imagini în Galerie

Potrivit legiştilor, mama polițistei, în vârstă de 54 de ani, a fost împușcată în piept, în partea dreaptă, iar glonțul i-a ieșit prin craniu. Bebelușul de șase luni a fost împușcat în frunte, iar glonțul i-a ieșit prin zona occipitală. 

Vezi 9 imagini în Galerie

„Victima (n. red. – polițista sinucigașă) prezenta o plagă prin împușcare în zona capului, cu ieșire occipitală. Mama acesteia prezenta o plagă prin împușcare la nivelul toracelui drept, cu ieșire craniană, iar copilul prezenta o plagă prin împușcare frontală, cu ieșire în zona occipitală a capului. Este vorba despre un singur glonț, restul fiind ricoșări ale celorlalte gloanțe”, a declarat pentru pandurul.ro Ramona Oprea, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Târgu Jiu.

Femeia de 33 de ani ar fi folosit arma soţului său, deşi aceasta avea un regim strict de păstrare. Tatăl copilului nu s-a mai întors în propria casă din noaptea tragediei. Bărbatul este acum anchetat de superiori.

Vezi 9 imagini în Galerie

Anchetatorii nu exclud nici ipoteza unui triplu asasinat. Nu învinovăţesc însă pe nimeni. În localitate, sunt voci care spun că în familie ar fi existat conflicte.

"Sunt manifestări tensionale foarte puternice. Este treaba investigatorilor acum să vadă la această familie în ce grad de armonie, în ce grad de sudură, ce grad de ataşament au fost unii cu alţii şi cu interesele lor", a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Cele trei trupuri au fost depuse la o capelă din Târgu Jiu. Femeia, mama ei şi copilul vor fi înmormântaţi împreună astăzi.