Tânărul care a înjunghiat profesoara de matematică în Colegiul Spiru Haret din Ploieşti avea asupra lui un impresionant arsenal de obiecte periculoase.

El a fost prins de un jandarm imediat după atacul asupra profesoarei în momentul în care fugea pe aleea din faţa Colegiului.

Articolul continua dupa recomandari

Cuţit, topor, teslă, foarfecă, patent, cuie şi... ţuică

Autorul a fost prins de un jandarm în momentul în care se îndepărta în fugă de la locul atacului, după ce l-a urmărit o perioadă de timp.

În timp ce fugea, tânărul ar fi lovit cu pumnul parbrizul unei maşini parcate.

El a fost imobilizat de jandarmi, în cele din urmă, iar asupra lui au fost descoperite numeroase obiecte cu potenţial periculos.

După imobilizare, la controlul corporal și al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: - un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de țuică, consumat din el.

Vezi 2 imagini în Galerie

Profesoară înjunghiată în şcoală, în faţa cancelariei

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a atacat şi înjunghiat o profesoară de matematică în abdoment, în incinta Colegiului Spiru Haret din Ploieşti.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost transportată de urgenţă la spital, iar atacatorul ar fi un fost elev al Colegiului, pe nume Nițescu Mihai Alexandru. El se află acum internat într-o clinică psihiatrică, pentru tulburare de comportament.